La primera trobada de Comissions de l'AFA



El passat dilluns 27 de novembre vam realitzar la primera trobada de Comissions de l'AFA i va ser un èxit.

Vam començar la sessió amb unes divertides dinàmiques de presentació que van servir per trencar el gel i crear un clima relaxat i proper. A continuació, ens vam posar a treballar repartits entre les cinc comissions. Cadascú es va apropar a la que li era més interessant o podia aportar-hi més. D'aquesta manera, cada grup va anar definint i iniciant el treball dels objectius de cara a aquest curs. Van sorgir diverses idees gràcies a l'aportació de tothom.

Us passem un resum de les diferents comissions, així com els seus objectius i algunes de les seves propostes de futur.

RESUM 1R. TROBADA AFA COMISSIONS 27_11_17

Les famílies que no hi vàreu poder assistir teniu la informació necessària i us animem a apropar-vos a la comissió que més us interessi. Crearem un grup de Whatsapp per a cada comissió que servirà per posar d'acord als seus membres i establir el ritme de treball. (Podeu ser-hi a més d'una, però tot dependrà de la vostra disponibilitat...)

Els representants de cada comissió són: Jordi i Laura a Celebracions i Festes.  Bernat i Mercè a Pati Educatiu. Eli a Escola de Famílies. Natxo a Activitats Extraescolars. Lucy i Vero a Comunicació i Secretaria. Veure CONTACTE per les seves dades de contacte.

Moltes gràcies!
AFA

Comments